- KONFERENCAT -

Falë eksperiencës 10 vjeçare dhe personelit të trajnuar, “Hotel Prishtina” garanton suksesin e çdo takimi biznesi ose social, duke filluar nga mëngjese pune, trajnime, takime të rezervuara, kokteje deri në konferenca të mëdha shtypi. 

Duke kënaqë çdo kërkesë që klientët tanë mund të kenë duke u përkujdesur deri në detajet më të vogla, ne mundohemi të organizojmë në mënyrën më perfekte një konferencë të suksesshme për ju dhe bashkëpunëtorët tuaj.

 

sallat

Shërbime të përfshira në çmim:

* Projektori digjital

* Tabela për shkrim

* Mikrofoni

Shërbime me pagesë:

* Përkthim simultant

* Fotokopje

* Printer

* Skaner