- RESTAURANTI -

Ambienti i ngrohtë në restaurantin “Prishtina”, i rrethuar me galerinë e pikturave nga autor shqiptar, ju ofron të shijoni pjatat e kuzhinës ndërkombëtare dhe tradicionale. 

Personeli i specializuar do t’ju bëjë të ndiheni si në shtëpinë tuaj.

 

Menu:

* Supa / Krem supa

* Sallata

* Antipasta të ftohta / nxehta

* Pasta

* Specialitete Trandicionale

* Specialitete Internacionale

* Specialitete Vegjetariane

* Specialitete me porosi

* Specialitete Peshku

* Specialitete nga Skara

* Pizza

* Desert