- Lokacioni - Kontakti -

“Hotel Prishtina” ndodhet në zemrën e kuartit më të rëndësishëm të qytetit, përballë objektit të Ministrisë, vetëm disa hapa nga obelisku i pavarësisë “NEWBORN”, qendra tregtare “Pallati i Rinisë”, Stadiumi i Prishtinës, Banka Qendrore e Kosovës, sheshi “Zahir Pajaziti” dhe sheshi “Nëna Terezë”, Teatri Kombëtar, ndërtesa e Parlamentit dhe Qeverisë, Zyra Qëndrore e Këshillit të Evropës, Biblioteka Kombëtare Universitare e Kosovës, Galeria e Arteve … 

 

e-mail:

reservations@hotelprishtina.com
hotelprishtina@hotmail.com

Tel/Fax:

+381 38 22 32 84


Adresa:

rr. “Pashko Vasa” nr.20-Qyteza Pejton
10000 Prishtinë - Kosovë